Om oss

Välkommen till premiumprodukter.se, din destination för elektriska hushållsapparater. Vi som jobbar med premiumprodukter.se har alla 40 års erfarenhet inom SDA (Small Domestic Appliances). Vi har inte bara arbetat med försäljning till butiker för välkända varumärken utan även drivit egna butiker med försäljning till konsument.

Varför skapade vi premiumprodukter.se?

Vi kände att branschen lider av överdriven slit och släng mentalitet, fokus ligger oftast på produkternas pris snarare än den långsiktiga känsla de kan ge dig. Vår mission är att göra det enklare att hitta exklusiva premiumprodukter, ibland svåra att finna i vanliga butiker, samlade och tillgängliga här hos oss.

Vad definierar en premiumprodukt för oss?

En premiumprodukt hos oss innebär att inget har sparats när det gäller materialval, design i form och funktion. Varje produkt är skapad för att skänka glädje i ditt hushåll under många år. Om produkten skulle bli sliten eller gå sönder, är den konstruerad för att vara reparationsbar, vilket ger dig möjligheten att förlänga dess livslängd och göra ditt val mer hållbart.

En premiumprodukt är mer än bara en produkt; den är en investering i långvarig användning och möjligheten att förlänga dess livslängd när den börjar tröttna. Vi tror att detta helhetsperspektiv på hållbarhet är nyckeln till en mer ansvarsfull konsumtion.

Upptäck produkter som kanske löser ett behov du inte ens visste att du hade, och var trygg i vetskapen att varje artikel på vår sida är noga utvald med vår omfattande erfarenhet från branschen.

Vi är här för att dela vår passion för hushållsapparater och vägleda dig genom eventuella frågor eller ge allmänna råd. 

 

Vänliga hälsningar,

Team premiumprodukter.se

info@premiumprodukter.se

08-333388