Leverans i Stockholms skärgård med Skärgårda AB

Erbjudande: Leverans till Stockholms skärgård för 250 kr.

Vi erbjuder nu i samarbete med Skärgårda AB leveranser av våra premiumprodukter till Stockholms skärgård. Ordinarie pris 1000 kr, använd Rabattkod ”Skärgårda” i kassan och erhåll 750 kr i rabatt på leveranskostnaden.

Så här gör du för att använda erbjudandet:

Börja med att kontrollera att Skärgårda levererar i ditt skärgårdsområde genom att gå in på https://skargarda.se/boka-frakt/

Psst! Alla öar i skärgården har unika postnummer. Vet du inte vilket som gäller där du befinner dig just nu kan du besöka postnummer.me via mobilen för att få reda på det.

(Bild från Skärgårdas hemsida)

 

  1. Ange postnummer

Ange aktuellt postnummer på Skärgårdas hemsida – alla öar i skärgården har unika postnummer. Här kommer du att få besked om Skärgårda levererar till ditt angivna postnr eller inte.

  1. Om Skärgårda levererar till ditt angivna postnr

Gå tillbaka till utcheckningskassa i vår webbshop. Skriv in postnumret. Välj Fraktmetod ”Skärgårdsleverans med Skärgårda AB” 1000 kr. Skriv in är kommer du att få besked Rabattkod "Skärgårda" så drar vi av 750 kr och det enda du betalar är 250 kr. Slutför order.

  1. Välj leveransplats

När din order är slutförd, skickas din order till Skärgårdas terminal. När Skärgårda har mottagit ordern från oss får du ett SMS eller mejl från Skärgårda med länk för att ange leveransplats. Här kan du flytta platsnålen till den plats du vill ta emot godset. Ange en beskrivning av platsen. Det är viktigt att du anger en plats med fritt vatten, så att Skärgårda kan lägga till!

  1. Beställningen levereras

Nu kan du återgå till att njuta av skärgården medan Skärgårda behandlar din beställning. Du får uppdaterad leveransinformation med bland annat förväntad leveranstid och Skärgårda ringer en stund innan leverans. Vill du spåra din försändelse kan du besöka skärgårda.se och ange referensnummer.